Todella sekaisin... Keskiviikosta asti ulos on tullut vain velliä.. Aamulla aina parempi, iltaa kohti aina vain pahenee. Parannuskeinoja on kokeiltu vaikka millaisia, mutta ei näytä vielä ainakaan helpottavan. Kiira sai matokuurin lauantaina 12.3. saa nähdä onko pennulla mahdollisesti ollut matoja jotka ovat Kiiran mahan saaneet niin kuralle. Onneksi Kiira kuitenkin juo ja syö hyvin ja on todella pirteä ja leikkisä.

Perjantaina suunnistimme kohti kiuruvettä. Aluksi Kiira pääsi matkustamaan takapenkille ja nukkuikin siellä ihan nätisti, kunnes rupesi vinkumaan ja näyttämään siltä että kohta tulee taas tavaraa ulos. Eikun auto seis ja pentu ulos. Hetken päästä jatkoimme taas matkaa ja tällä kertaa Kiira oli sylissäni jotta saan sen nopeammin ulos jos tarve vaatii. Paristi jouduttiin matkalla vielä pysähtymään ja muuten se sitten nukkuikin koko matkan. Matkapahoinvointia ilmeni myös hieman.

Matkalla tapasimme myös kaverini  ja hänen koiransa. Kiira yritti saada Kaapo- koiran leikkimään, mutta ei se ollut oikein kiinnostunut leikkimisestä. Ehkä ensikerralla?

Kiuruvedelle kotiuduttu melko hyvin, vähän pitää vain vinkua välillä. Tarpeet tehdään kiltisti paperille (jos ulospääsy mahdollisuutta ei ole) ja ulkonakin temmelletään lumen kanssa ihan hurjana. Kiira oli ihana kun se tuli istumaan omaaloitteisesti vasemmalle sivulleni ja katsoi silmiini, hakee muutenkin suht. hyvin katsekontaktia :)