Pitkä aika siitä kun viimeks kirjottanu....

Juu viimeviikko oltiin Kiiran kanssa hoitamassa koiria (Kennel Dordilla) ja siellä riitti vauhtia ja vilskettä kun Kiira ja Riimi leikkivät koko viikon ajan... Mitään ei tullu tkoiran kanssa tehtyä ja sen kyllä huomas. Käytiin tiistaina 26.7.2011 mätsäreissä kokeilemassa onko Kiira edistynyt ja treenailemassa samalla tuleviin virallisiin näyttelyihin. Kiira oli edistynyt ihan mukavasti, liikkui jo kehässä ja toimi muutenkin moitteettomasti, tuloksena pun. ei sijoitusta.

Myös tänään 30.7.2011 käytiin harjoittelemassa mätsäreissä, ei niin hyvällä menestyksellä. Kiira liikkui hyvin mutta tuomari oli kauhea ja Kiira sitten väisti tuomaria.Parina oli nuorempi koira ja aika samantasoinen mutta Kiira sai sinisen tuomarin väistön takia ja sen kummempaa sijoitusta ei tullut.

Kotona vielä kokeiltiin mätsärin jälkeen hieman agilityä ja tottista ja jostain oli Kiiraankin vauhtia jaintoa tullut ja teki melko hyvin kaiken minkä pyysin, tyytyväinen olen! Jos vielä illalla mustikkaan ja Kiira sinne metsään mukaan juoksemaan niin varmaan olisi tämä päivä aika hyvin pulkassa :)