Tänään sitä taas lähettiin Erjan ja koiraorukan kaa treenailemaan. Mentiin Erjan kyydillä eräälle hiekkamontun vierelle/sen vieressä olevaan metsään. Kiira matkusti tälä kertää kavereiden kanssa jo samassa, eikä minun jaloissani. Perillä koirat saivat jäädä vielä hetkeksi autoon a sillä väin tehtiin koirille (runolle ja Riimille) jäljet jonka jälkeen otettiin koirat autosta ja lähdettii kävelemään n. 5km lenkki. Kiiralla oli taas vauhti päällä ja se jaksoi hyvin juosta ja kiusata muita koiria. Myös luoksetulo on alkanut pikkuhiljaa sujua suht. hyvin!

Lenkin jälkeen tehtiin Kiiralle myös oma lyhyt jälki, ei enää mikään makkarajälki, vaan ihan isojen tyttöjen oma jälki. runo ja Riimi näyttiäsensa tämän jälkeen ja sen jälkeen oli Kiiran vuoro tehdä omansa. Kyllä on hyvää tuon tytön nenän käyttö kun neiti kulkee jälkeä juuri siitä mist oli itse kuljettu ja löytää jäljen perästä makkararasian palkkioksi. Jälkien jälkeen tehtiin vielä esineruutua. Runo ja Rita menivät hyvin. Riimi vasta harjoitteli ja Kiira... raukka luuli että nyt on uusi jälki ja lähti vain haistelemaan ihmisen kulkemia reittejä. Ei siis ollenkaan älynnyt mitä piti tehdä :D 

Kotimatkalla poikkesimme vielä Erjan pihan kautta kokeilemassa ja muistuttamassa Kiiralle keppejä ja puomia sekä uutena asiana A-estettä. Hyvin oli kepit muistissa, puomi muistettiin myös hyvin ja A:kaan ei tehnyt suurta vaikeutta! Huikean hienoa päiv tänään kiiran suorituksia ajatellen. 

Myös eilinen pentukurssi oli yllätys, Kiira teki kaiken mitä pyydettiin ja ei paljoa katsellut muita. Toivottavasti huomenna on samanlainen päivä pentukurssilla :P Mutta nyt neiti ainakin nukkuu!