Mistäs sitä alottaisi...

Lauantaina 9.4. menimme Kiiran kanssa kokeilemaan, josko päästäisiin osallisumaan Kiuruvedellä järjestettäviin mätsäreihin, ja päästiinhän me, olihan Kiiralla rokotukset kunnossa. Lähin hakemaan Kiiralle kokemusta, en niinkään hyvää sijoitusta. Kiira parka oli kauhuissaan siitä koirien ja ihmisten paljoudesta eikä oikein tiennyt minne piti liikkua. Kävelimme ympäri hallia, jotta Kiira rupeisi hieman rauhoittumaan, ja sehän autoi, ei tosin tarpeeksi. Kehässä parinamme oli reilu puolivuotias terrieri. Se liikkui jo nätisti Kiiraan verrattuna joka vain pysähteli ja haisteli maata. Lisäksi se pelkäsi tuomaria ihan kauheasti :S Päivän saldoksi tuli siis sininen, ei sen kummempaa sijoitusta.

Kotiin mentyämme Kiira sinkosi ensimmäisenä sohvalle.. MILLOIN SE ON TUON OPETELLUT? ei se vielä mätsäreihin lähtiessä sohvalle osannut hypätä... No sohvahan onkin ollut nytten pari päivää Kiiran suisikkipaikka, jota ei noin vain luovutetakkaan muitten käyttöön :)

Tänään onkin sitten paneuduttu kouluttamiseen, Kiira kun aamulla osoitti sen, että tänään voisi olla selainen päivä jolloin jotain jäisi hyvin päähän. Luoksetuloa, istumista, maahanmenoa ja pienesti sivulle tuloa ja seuraamista. Illemmalla menimme Kiiran kanssa keskustaan kävelemään ja katselemaan millaista menoa kaupungissa on. Vähän jännitti sielläkin, mutta hyvin Kiira osaa olla, vaika vetääkin hihnassa vähän turhan paljon. Mummot ovat todella kiinnostavia, lapset taas hieman pelottavia... Ajan kanssa vain opettelemaan!