Pitkästä aikaa jos taas kirjoittais tänne Kiira-neidin kuulumisia... Tahtoo vähän aina jäädä tää kirjottaminen, mut asiaan.

Tänään oli taas Kiiralla vauhdikas päivä. Lähdettiin Erjan ja Ritan, Runon, Rekon ja Riimin kanssa metsään vähän lenkkeilemään, tekemään jalkeä ja esineruutua. Tehtiin ennen lenkkiä Runolle ja Riimille jäljet valmiiksi vanhenemaan ja sitten lähdettiin lenkille. Sää sattui juuri sopivaksi; ei liian kylmä eikä kuuma, eikä satanut vettä. Kiira pysyi jo todella hyvin muiden mukana, vaikka väsyikin aika nopeasti.

Lenkin jälkeen tankattiin vähän nestevarastoa ja laitettiin koirat huilimaan autoon siksi aikaa kun tehtiin Kiiralle oma "vauva"-jälki :) Helppo ja lyhyt ;) Riimi teki jälkensä melko hyvin kuten Runokin. Viimein oli Kiiran vuoro ja kylläpä jännitti miten se nyt suhtautuu moiseen touhuun :) Yllätys yllätys, Kiirahan teki jälkesä rauhallisesti ja huolella jokaisen nakin suuhunsa noukkien! Superhieno suoritus! Kyllä sai olla ylpeä Vauvelista!

Jälkien jälkeen tallattiin vielä esineruutu Ritalle ja Runolle ja pääsihän se Riimi ja Kiirakin vähän siihenkin tutustumaan. Kiiralla oli se touhu vähän hukassa, olisi ollut paljon mukavempi vain leikkiä ja vehata ihmisen kanssa kun etsiä nenän eteen heitettyä rukkasta :D

Kyllä illalla on uni maittanut juuri 5 kk täyttäneelle tyttöselle :) Olen ylpeä tästä päivästä!